Razdvojene voštane figure Anđeline Džoli i Breda Pita

Muzej voštanih figura u Londonu "Madam Tiso" saopštio je danas da je razdvojio voštane figure američkih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, nakon što je holivudski par objavio da se razvodi.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

13:50

Razdvojene voštane figure Anđeline Džoli i Breda Pita
Foto: Gettyimages

"Reagovali smo brzo na jučerašnje vesti o rastanku Anđeline Džoli i Breda Pita i njihov plan da se razvedu odrazivši rastanak u atrakciji", rekla je portparolka tog muzeja. Voštane figure Džoli i Pita, koje su postavljene 2013. godine, sada su na "pristojnoj udaljenosti" jedna od druge, istakla je ona, a preneo Rojters.

Džoli sada pravi društvo Nikol Kidman, dok je Pit pored svog kolege, s kojim je u više navrata glumio, Mograna Frimana.

Advokat Anđeline Džoli je u utorak saopštio da je ona podnela zahtev za razvod braka od Pita. "Odluka je doneta zbog zdravlja porodice", naveo je Ofer u saopštenju, navodi Rojters.

Džoli je podnela zahtev u ponedeljak u Višem sudu u Los Anđelesu navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", pokazuju sudska dokumenta.

Glumica je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece uz pravo posećivanja Pita. Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli 12 godina. Pored troje biološke dece, imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: