Život

Četvrtak, 19.01.2012.

11:28

Džoni Dep i Vanesa Paradi se rastaju?

Veza holivudskog glumaca Džonija Depa i njegove nevenčane supruge francuske glumice Vanese Paradi u ozbiljnoj je križi i par već odavno živi rastavljeno, prenosi magazin ''Pipl''.

Izvor: Tanjug

Default images

Na naslovnoj strani ovonedeljnog izdanja ''Pipla'' stoji naslov ''Ljubav krenula naopako''. Poznati magazin je naveo nekoliko neimenovanih izvora koji kažu da je 14-godišnja romansa poznatog para blizu kraja, prenele su danas agencije.

Dep (48) i Paradi (39) nikada se nisu venčali, ali su zajedno od 1998. godine i imaju dvoje dece. Oni su živeli na relaciji Francuska - SAD.

Magazin ''Pipl'' je podsetio da se par zajedno nije pojavio na crvenom tepihu više od godinu dana, njih dvoje nisu se zajedno pojavili na filmskom festivalu u Kanu u maju prošle godine, kao ni na dodeli Zlatnih globusa u nedelju, gde je Dep bio jedan od učesnika dodele nagrada.

''Prema tvrdnjama mnogih izvora...zvanično je gotovo'', piše magazin ''Pipl''.

Depovi predstavnici za medije nisu bili dostupni za komentare na priču magazina ''Pipl''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: