Zašto lezbijke izlaze sa strejt ženama

Ljudi stalno žele ono što ne mogu da imaju i to ih izuđuje, uključujući tu i grupu lezbijki koje posebno zadovoljstvo dobijaju izlaskom sa strejt ženama, piše "Huffington Post".

Izvor: Huffington Post

Sreda, 12.11.2014.

21:50

Default images

Mo Velč, autorka knjige „Neprilika zaljubljivanja u nedostupne žene“, izjavila je da je prva žena sa kojom je izašla na sastanak upravo završila razvod, tako da „očigledno nije bila spremna za drugu osobu“.

„Nema predstavu koliko su privlačne nedostupne žene. One su najprivlačnije i najzabavnije. To je pogrešno, ali ja sam veoma takmičarski nastrojena, uvek želim da pobedim“, tvrdi Velč.

Pojedini stručnjaci smatraju da izlasci sa lezbijkama dozvoljavaju strejt ženama mogućnost da mogu da se hvale da su imale lezbijsko iskustvo, s obzirom da se na to i dan danas gleda kao na nešto ekstravagantno.

Međutim, Stejsien Čin u svom članku za list „Guardian“ tvrdi sledeće:

„Mislim da tu postoji određena količina toga da mnoge žene misle da su one jedine koje su iskusile to. Da su one uspele da preobrate strejt osobu. Tu postoji dosta seksualnog uzbuđenja. Znate, romantika je skoro uvek suprotna realnosti“.

Foto: Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: