Kada časna sestra peva "Like a Virgin" (VIDEO)

Časna sestra Kristina Skuća, ovogodišnja pobednica italijanske verzije muzičkog takmičenja "The Voice", izjavila je da je izabrala Madonin hit "Like a Virgin" - "bez namere da provocira ili šokira", ali da je spremna da pihvati kritike.

Izvor: Izvor: Tanjug

Utorak, 21.10.2014.

20:31

Default images

"To je pesma o sposobnosti ljubavi da promeni ljude nabolje. Tako je barem ja doživljavam i interpretiram", objasnila je dvadesetšestogodišnja monahinja sa Sicilije za katolički list Avenire.

Kako prenosi BBC, Kristina Skuća je čuvenu pop pesmu pretvorila u baladu, a deo u spotu u kojem se Madona vozi gondolom kroz Veneciju, mlada časna sestra je zamenila smernijim prizorom.

Sestra Kristina ne veruje da je Madona čula njenu verziju pesme.

"Ali, volela bih da vidim njen izraz lica kada to bude učinila i kada joj kažu da peva časna sestra", zaključila je ona.

Časna sestra Kristina Skuća, koja je osvojila italijansku publiku interpretacijama pesama Ališe Kiz "No One" i Sindi Loper "Girls Just Want To Have Fun", postala je pobednica televizijskog talent-šou programa “Glas Italije” (The Voice of Italy)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: