"Ljudi žele da vide VIP ličnosti ogoljene"

Milić Vukašinović, legendarni bubnjar, gitarista, bivši član "Indexa" i "Bijelog dugmeta", osnivač "Vatrenog poljupca" i plodni tekstopisac, poznatiji kao doktor za rokenrol, za sajt B92 otkriva čime je osvojio publiku i zašto je moralni pobednik. Pronicljivom analizom oslikava najzanimljivije ukućane, objašnjava fenomen rijalitija, završava treći deo knjige "Seksualno nemoralan tip", a, kako kaže, sa suprugom Suzanom brzo je ostavio rijaliti iza sebe i nastavio da živi još intenzivnije ljubav veću od života.

Izvor: AUTOR: SIBINA KRATOVAC

Utorak, 14.05.2013.

23:07

Default images

Sudeći po komentarima, Ti si bio jedan od favorita. Šta misliš, zbog čega nisi dočekao super finale?

"Ovo je bilo moje treće učešće u kući VB-a i svaki put sam bio favorit i na kraju moralni pobjednik ali ne i faktički, što me uopšte ne uzbuđuje, jer publika koja me svaki put proglasi moralnim pobjednikom je ta koja je meni validna, neovisno što nisu u većini".

Publika Te je u ovom rijalitiju videla u drugom izdanju. Bio si više posmatrač nego učesnik. Da li je iskustvo iz prethodnih uticalo na promenu taktike?

"U glavnim događanjima u kući, zbog kojih će se ovaj rijaliti i pamtiti i zbog kojih je i bio vrlo gledan, bio sam vrlo prisutan i uvjerljiv, a u praznim hodovima i ispraznoj priči nisam, prao sam suđe i čekao momenat gdje i kada uletim i razbijem nečije tračerske baljezgarije".

Izdvaja se tvoj odnos sa Avom kada su je svi izbegavali. Mnogi su Te zbog toga napadali, a sa uvredama je prednjačila Vendi. Bio si veoma suzdržan, kako Ti je to uspevalo?

"Ja sam prvih sedam dana proveo u takozvanom tajnom štabu i posmatrao sam ukućane dan - noć, tako da sam znao sve o njima kad sam zvanično ušao u kuću i Ava mi je bila vrlo uvjerljiv rijaliti lik, sa izvanrednim nervom za glumljenje i dramljenje, što se u jednom trenutku okrenulo protiv nje, i odlučio sam da je podržim kada su se svi okomili na nju da je prevarant i manipulator, a naročito vašarska alapača Vendi sa svojim kvazi intelektualizmom koji samo kod debila može proć’, a i prošao je, uzevši pod svoje nekoliko ukućana, od kojih je jedan zbog toga i ispao, a Ava je zahvaljujući i mojoj podršci dospjela do super finala i bila treća na kraju, što me koštalo Vendinog neprimjerenog gnijeva i najprimitivnijeg vrijeđanja, na šta sam mogao da joj odgovorim istom uličarskom mjerom ali nisam, uradio sam to tako da shvati da je smiješna i da se samoblamira, poslije čega je ponovo prihvatila Avu kao svoju, dok nije ispala".
Blizanci su te zavoleli, naročito Žarko koji je pustio suzu kada si izašao. Da li je i on bio Tvoj favorit?

"Sa blizancima sam se jako brzo zbližio i bili smo cijelo vrijeme druženja kao vršnjaci, učestvujući na njihovoj strani u skoro svim glavnim svađama i prepiranjima osim onda kada su se obojica okrenuli protiv Ave, prvo Željko koji je s njom bio u ljubavnoj vezi a onda i Žarko, tvrdeći da je manipulisala njegovim bratom da stekne dodatne poene, ali su odustali od ignorisanja Ave kada sam im objasnio da bi time priznali da ih je prevela žedne preko vode, pa su je dalje tretirali ipak prijateljski, zahvaljujući Žarkovoj pronicljivosti zbog koje sam predpostavljao da će da pobijedi, i pobijedio je".

Radiš na knjizi. Izjavio si da imaš mnogo toga da kažeš. O čemu pišeš?

"Ja sam završio svoju autobiografsku knjigu 'Seksualno nemoralan tip' koju sam pisao posljednjih šest godina, i s obzirom da sam je napisao na 1.200 stranica, morao sam da je podijelim u tri dijela i prvi dio sam izdao za 'Beoknjigu' na prošlogodišnjem sajmu. Drugi dio još uvijek lektorišem i očekujem da se pojavi tokom ljeta, dok bi treći izdao pred Novu godinu".
Kako Te je dočekala supruga Suzana nakon rijalitija. Da li Ti je nešto zamerila?

"Sa suprugom Suzanom sam prije ulaska u kuću napravio dogovor, da ću se truditi da budem što uvjerljiviji u pravljenju rijalitija što interesantnijim, ali da neću preći granicu i otvoreno pokazati seksualnu aspiraciju ni prema jednoj ukućanki, mada je to vizelno ponekad izgledalo tako dok se ne sasluša konkretan razgovor i konotacija onoga o čemu sam pričao sa njima, pa samim tim je i Suzana neke vizuelno provokativne momente na kraju ipak pravilno shvatila, i mada je to njoj bilo bolno za gledati dok je trajalo, vrlo brzo smo nastavili da živimo još intenzivnije našu ljubav veću od života i ostavili rijaliti iza sebe".

I ovaj "Veliki brat" je imao veliku gledanost. Kako objašnjavaš fenomen rijalitija?

"Ljudi, naročito u VIP rijalitiju, žele da vide VIP ličnosti ogoljene, kakvi su u situacijama kad im nije prijatno i kad su van sebe, jer kad je čovjek van sebe, iznerviran i pod stresom, iz njega izađe sve ono kakav je stvarno a što je ulaskom u kuću svojim gardom pokušao da prikrije, i što je više takvih situacija ogoljivanja iliti provaljivanja VIP ukućana, to je gledanost veća, a najneinterasntniji su upravo oni gdje niko neće da ulazi ni u kakav konflikt i gdje publika brzo provali da hoće bezbolno da provedu boravak u kući i izađu iz nje neukaljani, što mislim da se u ovom rijalitiju sigurno nije desilo, bar za većinu ukućana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: