Rocket League: Nema mesta za igrače sa nepristojnim rečnikom

Ako posedujete Rocket League i tokom vašeg igranja bacite po neku psovku, onda je vreme da obratite pažnju na to šta govorite, zato što studio Psyonix uvodi novi sistem koji će automatski banovati igrače sa nepristojnim rečnikom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 05.08.2017.

13:06

Rocket League: Nema mesta za igrače sa nepristojnim rečnikom
Foto: Youtube Screenshot

U igri već postoje sistemi za sprečavanje uznemiravanja igrača, i to su mutiranje igrača i “prijava” istih, koji su dostupni tokom samog meča. Međutim, kako studio navodi, najveći broj prijava koje im dnevno pristižu su upravo vezane za takvu vrstu uznemiravanja.

“Ove nedelje dodajemo novi element automacije report-ban procesa, nazvan Language ban, koji će automatski banovati igrače ako upotrebe neke od pogrdnih reči.”

Svaka psovka će imati određeni prag, za čije prelaženje sledi ban koji traje jedan dan, pa 72 časova, pa nedelju dana i na kraju permanentni ban. Novi sistem trenutno poseduje 20 reči i varijacija, koje naravno nisu otkrivene, ali će uskoro dobiti još više reči iz drugih jezika.

Šta vi mislite, da li je ovo dobar način da se stane na kraj osobama koje vređaju ostale igrače?

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: