Smart Duvet Breeze, haj-tek pokrivač sa dvozonskom klimom

Kompanija Smart Duvet napravila je pametni pokrivač koji sam sebe sprema i sam reguliše temperaturu, pa će korisnika ugrejati i rashladiti kad god je to potrebno.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2017.

10:58

Smart Duvet Breeze, haj-tek pokrivač sa dvozonskom klimom
Printscreen YouTube/Smart Duvet

Smart Duvet Breeze je pokrivač koji može malo da se naduva. Povezan je na regulator preko koga može da se reguliše temperatura. Zanimljivo da u isto vreme može da greje jednom polovinom, sa druge može da rashlađuje.

Temperatura pokrivača može da se reguliše i uz pomoć aplikcije, preko koje jednostavnim komandama "+" ili "-" putate hladan ili topao vazduh kroz pokrivač. A kada se ujutru probudite i ustanete iz kreveta, Smart Duvet Breeze će se sam zategnuti.

Iz kompanije Smart Duvet tvrde da njihov pokrivač nije dobar samo zbog udobnosti, već i zbog smanjenja znojenja i sprečavanja razmnožavanja grinja po krevetu.

Smart Duvet Breeze je ekološki proizvod, zahvaljujući kome ne morate da grejete ili hladite celu kuću kako biste imali željenu temperaturu tokom spavanja.

Kada konačno postane dostupan na tržištu, Smart Duvet Breeze će se prodavati po ceni od 359 američkih dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: