LG za sledeću godinu sprema telefone na preklop

Rivalstvo između kompanija LG i Samsung je toliko veliko da su velike šanse da jedna kompanija ponudi sličan proizvod koji je najavila ova druga. Na primer, obe kompanije proizvode telefone, televizore, displej panele, VR uređaje, obe su u isto vreme objavile telefon sa zakrivljenim ekranom i tako dalje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.07.2016.

17:40

LG za sledeću godinu sprema telefone na preklop

Sada, prema izveštaju Bloomberga, sugeriše se da će Samsungovi sklopivi smartfon displeji stići na tržište tokom 2017. godine, a izgleda da LG ne želi da previše zaostaje za velikim rivalom ni na ovom polju. Izveštaj ET Newsa sada otkriva da LG planira da objavi sopstveni sklopivi telefon, koji će stići naredne godine.

Prema navodima, LG je potpisao ugovor sa kanadskom kompanijom IGNIS Innovation, koja će proizvoditi interna strujna kola za ove sklopive telefone. LG će se takođe spremiti za proizvodnju, koja će početi tokom prve polovine 2017. godine, dok se objava uređaja očekuje do kraja naredne godine.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: