Razmišljate o selidbi? Teleport će naći grad po vašoj meri

Situacija kod nas je takva kakva je, i mnogi su prisiljeni da sreću potraže u nekom drugom gradu ili državi. S druge strane, neki su željni promene i novog okruženja, ali svima je u nekom trenutku zajedničko to da nisu sigurni gde bi tačno otišli.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 05.04.2016.

11:25

Razmišljate o selidbi? Teleport će naći grad po vašoj meri
Foto: Screenshot

Teleport je nova besplatna web aplikacija, osmi[ljena sa ciljem da vam pomogne da lakše pronađete svoj novi dom. Nakon što se prijavite, ponudiće vam niz parametara kako bi bilo otkriveno šta vam je važno, poput troškova života, saobraćaja ili posla kojim se bavite...

Prvu listu gradova koje vam Teleport ponudi možete dodatno da skratite odabirom i menjanjem drugih postavki poput broja stanovnika, vremenskih prilika... Lista će vam pokazati i koliko bi uštedeli odlaskom u neki od gradova, a klikom na svaki možete da saznate i niz drugih činjenica u odnosu na vaš sadašnji dom.

Nakon što ste odabrali svoj sledeći grad, Teleport vam putem Teleport Zen-a nudi pomoć i oko selidbe. Reč je o vodiču koji će znatno smanjiti stres, a ako zapnete u procesu, Teleport za nadonkanu nudi i svoje ljude koji će vam pomoći da nađete posao ili rešite probleme sa papirologijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: