Samsung Pay neće raditi na rutovanim uređajima

Samsung Pay je predstavljen u martu zajedno sa Galaxy S6 i Galaxy S6 edge telefonima, kao servis za mobilno plaćanje koji podržava NFC i MST tehnologije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 25.07.2015.

19:27

Default images
Beta / AP Photo/Mark Lennihan

Kompanija je počela probu servisa u limitiranom obimu u Južnoj Koreji, ali bi ipak oni koji žele da ga koriste trebalo da imaju u vidu da neće raditi na telefonima koji su rutovani. Iako još uvek nije potvrđeno precizno kada će Samsung Pay biti objavljen zvanično u Južnoj Koreji ili SAD, zajedno sa Galaxy Note 5 i Galaxy S6 edge telefonima.

Nakon početne objave, Samsung će proširiti servis i na ostala tržišta kao što je evropsko. Korisnici će morati da osiguraju da njihov telefon nije rutovan, ili neće biti u mogućnosti da koriste Samsung Pay. Ukoliko sa takvim uređajem pokušate da koristite Samsungov servis za mobilno plaćanje, dobićete poruku o grešci u kojoj se kaže da će Samsung Pay biti zaključan zbog neovlašćene modifikacije.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: