Mass Effect 4 je tri puta veći od prethodne igre

Iako fanovi BioWare-a možda i dalje igraju Dragon Age: Inquisition, ovaj studio je duboko u procesu razvoja novog naslova iz Mass Effect univerzuma.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

22:01

Default images

Ovog puta jedan korisnik Reddita je postavio mnogo novih detalja vezanih za predstojeću igru. Pre svega, poručuje se da će se radnja novog Mass Effect naslova odigravati u Andromeda galaksiji, čime se osigurava da neće imati veze sa sagom komandanta Šeparda te da će igrač imati ulogu istraživača novog doma za ljudsku rasu.

Veličina sveta će biti četiri puta veća nego galaksija u igri Mass Effect 3, a BioWare ima za cilj da stvori potpuno nove situacije za gejmere kojima će se testirati njihove borbene veštine, ali i one u pregovaranju.

Kolonizacija je glavni cilj igre, a u središtu iskustva će biti izbori igrača jer će gejmeri morati da pronađu načina za savezništvo sa vanzemaljcima i piratskim frakcijama kako bi postigli svoj cilj.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: