iPhone 5S stiže u nekoliko veličina?

Suočen sa sve većom popularnošću smartfona sa velikim ekranom Apple planira da predstavi narednu generaciju iPhonea sa barem dve različite veličine ekrana sudeći po najnovijim glasinama.

Tehnopolis

Izvor: Appleinsider

Sreda, 10.04.2013.

08:30

Default images

Analitičar Brajan Vajt iz kompanije Topeka Capital do ovog zaključka je došao nakon sastanka sa čelnicima kompanije koja pravi delove za Appleove uređaje. Zapravo, Vajt smatra da bi iPhone 5S mogao da bude predstavljen sa čak tri različite veličine ekrana.

Apple je već kritikovan zbog odbijanja da iPhone dobije veći ekran, iako je prošle godine on ipak malo porastao – sa 3.5 na 4 inča.

Međutim, ovo korisnicima očigledno nije dovoljno velika promena pogotovo ako se u obzir uzmu ekrani konkurentskih telefona iz Samsunga i HTC-a koji idu čak do 5 inča.

Za neke je trenutna veličina ekrana na iPhoneu sasvim dovoljna dok drugi, pak, ipak žele veći ekran.

„Verujemo da se Apple polako osvešćuje i počinje da shvata da jedna veličina ekrana ipak ne zadovoljava sve korisnike i da je potrebno ponuditi nekoliko opcija kako bi se proširio broj kupaca“, smatra Vajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: