Tvorci Angry Birdsa rade na novoj igri

Proizvođač megapopularnog Angry Birdsa , finski Rovio, najavio je skori izlazak nove igre koja će se zvati Amazing Alex .

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2012.

08:52

Default images

Igra bi trebalo da se pojavi u prodaji za dva meseca, a prema najavama autori su inspiraciju pronašli u igri Casey's Contraption za koju je finska kompanija nedavno kupila intelektualno vlasništvo, a koja je razvijena od strane kompanija Snappy Touch i Mystery Coconut.

Casey's Contraption je zabavna igra u kojoj igrač kombinacijom raznih predmeta mora postići zadati cilj (poslati loptu u kantu, probušiti balon...).

O novoj igri se još uvek skoro ništa ne zna, a Roviov CEO, Mikael Hed, je glavnog lika Alexa opisao kao znatiželjnog dečaka koji voli da gradi.

Ukoliko ste nameravali da isprobate igru Casey's Contraption to trenutno nije moguće zbog toga jer ju je Rovio nakon kupovine sklonio s App Storea, verovatno zbog rebrendiranja, stoga ćete morati da se strpite još neko vreme.

Najava nove igre stiže u trenutku objave kako je Angry Birds dosegao brojku od preko milijardu preuzimanja, a za informaciju hoće li Amazing Alex uspeti da poruče popularnost Angry Birdsa treba pričekati još neko vreme.

Pogledajte trailer igre Casey's Contraption.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: