Google pomaže poplavljene zemlje Balkana

Čuveni internet pretraživač Google pridružio se naporima da se pomogne žrtvama katastrofalnih poplava koje su pogodile Srbiju i region.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 21.05.2014.

19:50

Default images

Nakon inicijative korisnika interneta u Srbiji i regionu, koja je juče pokrenuta, da Google pomogne svima koji su nastradali u poplavama tako što će se na naslovnoj strani ovog pretraživača naći apel za pomoć, danas se na Google stranici pojavio crni flor.
Foto: Printscreen
Crni flor na srpskoj stranici Googla, ali i bosanskoj pojavio se u sredu u popodnevnim satima dok je na hrvatskom Google postavljen info o poplavama na Balkanu. Crni flor predstavlja saučešće poginulim u poplavama. Među informacijama su brojevi telefona na koje se mogu poslati humanitarne sms poruke, brojevi telefona Crvenog krsta, telefonske linije za sve građane i pravna lica koja prikupljaju pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima u Srbiji, Hrvatskoj i BiH i telefoni za evakuaciju i pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: