Bil Gejts se vratio na posao. Kako je proveo prvi radni dan?

Bil Gejts je svoj prvi dan na poslu u Microsoftu, gde se vratio kao "tehnološki savetnik", proveo satima se mučeći sa instalacijom 'upgrade-a' operativnog sistema Windows 8.1 - tako bar njegov povratak na posao "vidi" jedan satirični blog.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.02.2014.

09:55

Default images

Instalacija je odmah zapela, navode izvori, a Gejts je u nekoliko navrata "primio obaveštenje" da je njegov PC naišao na problem s kojim se ne može nositi i da je potrebno ponovo pokrenuti kompletan proces, piše satirični blog "New Yorkera Borowitz Report".

Pošto je do ručka neuspešno pokušavao da instalira nadogradnju Windowsa na 8.1, Gejts je pozvao novog izvršnog direktora Microsofta Satja Nadela, ali ni on nije uspeo da mu pomogne.

Dok su njih dvojica radili "iza zatvorenih vrata", jedan navodni izvor opisao je celu tu situaciju kao vrlo "napetu". "Bil je obično prilično miran tip, pa je bilo čudno čuti neke reči koje su dolazile iz njegovih usta ", naveo je izvor.

Microsoftov portparol rekao je da je gospodin Gejts prvi dan na svom novom poslu imao "iskustvo učenja" i da će se vratiti na operativni sistem Windows 7, navodi "Borowitz Report" poznat po svojim šaljivim i satiričnim obradama stvarnosti.

NAPOMENA: New Yorkera Borowitz Report je SATIRIČNI BLOG I BIL GEJTS NIJE PROVEO "PRVI DAN" NA POSLU INSTALIRAJUĆI WINDOWS 8.1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: