Uzgajanje marihuane na Facebooku

Ukoliko vam uzgajanje životinja na farmi nije dovoljno zanimljiva Facebook aktivnost, a ni povrtarstvo nije u vašoj interesnoj sferi, možda će uzgajanje marihuane biti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2011.

11:12

Default images

Tome se sigurno nadaju kreatori nove igre za Facebook, Weeds Social Club, koja je trenutno dostupna u beta verziji. Igra će zvanično startovati u avgustu, a do tada korisnici se mogu prijaviti i potencijalno postati jedan od igrača probne verzije.

Inspirisana istoimenom serijom, Weeds igračima pruža mogućnost virtuelne zarade putem uzgoja i prodaje marihuane, a igra se može igrati u okviru globalne mreže Facebook korisnika ili samo među prijateljima.

Igra je zvanično predstavljena juče, a ukoliko želite da je isprobate, prijavite se ovde.

Tehnopolis na Facebooku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: