Novi jeftiniji MacBook Pro sa 32 GB RAM-a stiže 2017. godine

Apple je nedavno predstavio MacBook Pro laptope sa Touch Barom, a ako oni ne zadovoljavaju potrebe korisnika, moguće je sačekati do druge polovine 2017. godine, kada će kompanija iz Kupertina predstaviti nove moćnije, ali i jeftinije uređaje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 04.11.2016.

08:25

Novi jeftiniji MacBook Pro sa 32 GB RAM-a stiže 2017. godine
Foto: Gettyimages

Prema rečima analitičara kompanije KGI Securities Ming-Chija Kuao, Apple će u drugoj polovini naredne godine predstaviti laptope MacBook Pro sa 32 GB RAM-a i sniziti cene. Aktuelni modeli imaju 16 GB RAM-a.

Dolazak pomenutih uređaja uslovljavaju novi Intelovi procesori Cannonlake, koji štede energiju. Oni bi trebalo da budu dostupni 2017. godine, međutim, ukoliko dođe do odlaganja, Appleovi laptopi će i dalje biti ograničeni na 16 GB RAM-a, što je uzrok nezadovoljstva brojnih kupaca.

Razlog zbog kojih trenutno nisu dostupni laptopi sa 32 GB RAM-a je to što bi se baterija prebrzo praznila.

Novi MacBook Pro laptopi imaju elegentan dizajn, tanki su i opremljeni novim interaktivnim Touch Barom, ali i znatno skuplji u odnosu na prethodnu generaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: