I Gmail za Android dobija novu korisnu opciju

Googleov servis elektronske pošte Gmail nedavno je prošao kroz dugo očekivani redizajn, sa kojim su došle i brojne korisne opcije iz Googleove mobilne aplikacije Inbox.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 29.04.2018.

18:32

I Gmail za Android dobija novu korisnu opciju
Thinkstock / Ilustracija

Nakon što je na veb servis stigla opcija "snooze", ona izgleda stiže i na mobilni Gmail, ali za sada samo za Android.

Opciji "snooze" u mobilnom Gmailu pristupate dodirom na tri tačkice u gornjem desnom delu poruke.

Kada "tapnete" na njih, pa na snooze, moći ćete da izaberete koliko dugo želite da odložite dolazak ove poruke: nekoliko sati, nekoliko dana ili više. Ako vam ni jedan predloženi datum ne odgovara, uvek možete da upišete svoj.

Ako "snooze" koristite na vebu, do njega se dolazi klikom na sat koji se nalazi u novom lebdećem meniju, koji se pojavi kada mišem pređete preko poruke.

"Snooze" za Gmail na Androidu dostupan je samo jednom delu korisnika, pošto se radi o postepenom aktiviranju ove opcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: