Pogledajte vašu prošlost na Facebooku

U Internet godinama, Facebook je poprilično star s obzirom na to da je kompanija proslavila svoj deseti rođendam i pritom pozvala svoje korisnike da se pridruže zabavi uz „Look Back“ video snimke.

Tehnopolis

Izvor: The Verge

Utorak, 04.02.2014.

18:18

Default images

Projekat, koji su nadgledali brojni timovi unutar kompanije prikazuje 15 „najlajkovanijih“ postova, statusa i životnih trenutaka svakog korisnika uz muziku.

„Jedna od stvari koje su nas motivisale jeste činjenica da je ovakvo nešto moglo da izvede samo par kompanija i da napravi video za ovoliki broj ljudi“, izjavio je vođa ovog projekta u Facebooku.

Ovom prilikom je i Mark Zukerberg korisnicima poslao poruku:

„Veoma retko da imate ovakvu priliku i utičete na toliki broj života, i stalno se podsećam da svaki dan iskoristim najbolje što mogu i utičem na svet na najbolji mogući način. Bilo je neverovatno gledati vas kako ste koristili naše alate da stvorite pravu zajednicu“.

Pogledajte kako je izgledala vaša istorija na Facebooku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: