Predsednik kompanije Take-Two ne vidi loot kutije kao kockanje

Predsednik kompanije Take-Two, Karl Slatof, je, kako Gamespot prenosi, tokom Credit Suisse događaja izneo stav svoje kompanije za loot kutije i izjavio da u njima ne vidi kockanje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 02.12.2017.

18:55

Predsednik kompanije Take-Two ne vidi loot kutije kao kockanje
Foto: YouTube screenshot / ilustracija

Slatof je svoju izjavu vezao za onu koju su dali PEGI i ESRB, koji takođe ne vide kockanje ili nešto loše u loot kutijama. “U pogledu potršača – “buka” koja postoji trenutno na tržištu – sve je to o sadržaju i prezasićenjem sadržaja”, još je dodao: “Ne možete primorati potrošača da uradi nešto. Možete dati sve od sebe kako bi ih što više angažovali, a angažovanje stvara vrednost u franšizama”.

Take-Two je vlasnik studija Rockstar Games i samim tim i GTA franšize, koja je donela milione i milione dolara prihoda preko Online komponente upravo redovnim dodavanjem gomile sadržaja za koji igrači moraju uložiti dodatan novac putem mikrotransakcija, što je problem i u ovogodišnjem izdanju košarkaške simulacije, NBA 2K18.

Kompanija je prošlog meseca izdala rezultate prodaje, sa kojom je došla i izjava da će raditi na razvoju igara koje mogu potsticati igrače da troše dodatan novac, dok će ove ostale ostati u sencu, što je Karl Slatof dodatno potvrdio skorašnjom izjavom.

Iskreno se nadamo da sve ovo neće uticati na dugo očekivani Red Dead Redemption 2, koji izlazi na proleće sledeće godine.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: