StarCraft i Overwatch potencijalno dolaze na TV kao serije

Kompanija Activison Blizzard, čiji je deo i sam Blizzard Entertainment, ozbiljno razmišlja da nakon uspeha koji animirana serija Skylanders: Academy ima na mreži Netflix, nastavi sa prebacivanjem svojih franšiza na druge oblike zabave i umetnosti, pre svega u obliku serija i filmova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2016.

21:15

StarCraft i Overwatch potencijalno dolaze na TV kao serije

Stejsi Šer (Stacey Sher), koja je potpredsednik kompanije Activision Blizzard Studios, koja radi na produkciji Skylanders: Academy, kaže da kompanija svakako želi da nastavi sa širenjem svojih gejming franšiza na druge medije i da se tome pažljivo prilazi kako bi svaki svet dobio svoji odgovarajući medij i formu, koja joj najbolje leži.

Kako je Skylanders: Academy veoma brzo postigao veliki uspeh i popularnost na Netflixu, Stejsi kaže da u kompaniji trenutno razmišljaju da pokrenu slične projekte sa StarCraft i Overwatch animiranim serijama.

Activision Blizzard Studios trenutno radi i na produkciji Call of Duty igranog filma, kao i na drugom delu WarCraft filma, u saradnji sa Legendary Pictures.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: