Frizura koja se ove sezone najviše traži u salonima

Iako je paž već godinama glavna zimska frizura, ove sezone nosićemo ga na malo drugačiji način. Pročitajte šta vam neki od najpoznatijih svetskih frizera predlažu.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.11.2014.

10:06

Default images

Žulijan Farel, frizer holivudskih zvezda kaže da je talasasti paž najveći trend ove sezone! Upravo Dženifer Lorens, Tejlor Svift i Bijonse ponosno šetaju ovu frizuru koja vam daje mnogo mlađi i razigraniji izgled.

“Mnogo poznatih dama je talasasti bob prošetalo ove sezone crvenim tepihom. Recimo da ova frizura označava kako moderna ženstvenost treba da izgleda”, objšanjava on – “Zabavno je kada žene skrate kosu, a ovakva vrsta frizure pristaje svakom obliku lica. Siguran sam da je veoma oslobađajuće kada ne morate da se mučite oko kose”
S druge strane, Edvart Trikomi takođe ugledni frizer veruje da će se trend talasastog paža zadržati godinama.

“Kada vam je kosa duga i ravna niko vas neće zaustaviti na ulici da vas pita za nju. Ali kada je razigrana i talasasto stilizovana dobijaćete bezbroj komplimenata. Sve je u detaljima”, slažu se frizeri poznatih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: