Trik Kim Kardašijan: Šminkom do transformacije

Ekstremno oslikavanje uzelo je velikog maha među mladim amaterskim šminkerima. Jedna od njih objavila je snimak na kojem otkriva tajnu šminkanja Kim Kardašijan. Uz pomoć šminke i četkica, umetnica je od obične devojke napravila glamuroznu damu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

15:24

Default images

Sve je počelo kada je Kim objavila sliku na kojoj se vidi prva faza nanošenja šminke, odnosno bele linije korektora. Za konačan izgled, potrebne su četiri nijanse pudera koje nanosite na lice u određenom obliku. Rezultati su impresivni. Tehnika ekstremnog oslikavanje ima za cilj potpunu transformaciju osobe i proizvodnju visokog glamura.

Na Jutjubu možete pronaći veliki broj snimaka u kojima vam umetnici objašnjavaju kako da šminkom suzite nos, izdužite lice, povećate obraze ili usne.

"Počnite sa senčenjem lica koristeći korektor koji je za tri nijanse svetliji od vaše kože i nacrtajte trouglove ispod očiju, iznad obrva, na nosu i bradi. Povucite liniju tamom nijansu na mesta gde niste naneli svetli korektor. Poslije to izjednačite i dobićete željeni rezultat", rekla je jedna umetnica.

Rezultati su fantastični i uz pomoć ovih trikova svaka žena može da izgleda poput modela spremnog za najluđu glamuroznu zabavu. izvor i foto: klix; screenshot/youtube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: