Dodajte volumen kosi na tri jednostavna načina

Ako imate prirodno ravnu i tanku kosu, volumen je zaista teško postići, ali ova tri trika uspevaju na svakom tipu kose. Isprobajte ih...

Izvor: B92

Sreda, 08.01.2014.

18:43

Default images

1. Trik pre spavanja

Nabavite dobar lak ta kosu i stavite ga pre spavanja. Rukama lagano "izgnječite" kosu a zatim je podignite na vrh glave u labavu neurednu punđu. Kad se probudite i pustite kosu imaćete prirodne talase i odličan volumen.

2. Prebacite kosu

Ovaj jednostavni trik pali svaki puta! Jednostavno prebaci razdeljak na drugu stranu. Kosa se uvek opusti na onoj strani na kojoj stalno nosite razdeljak pa će prebacivanje na drugu stranu donieti neočekivan volumen.

3. Volumen uz pomoć pudera

Čak i kosa spremna za pranje u trenu može da postane zanosna i talasasta. Kosu pri temenu pošpricajte suvim šamponom ili bebi puderom, umasirajte prah prstima pa zatim dobro raščešljajte i stilizujte kosu. Volumen će vas oduševiti!

Izvor: index
Foto: adamr/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: