Šarliz Teron: Nemam savršeno telo

Čak i prelepa glumica Šarliz Teron, kao i svaka žena, ima zamerku na svoj izgled...

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

15:28

Default images

Šarliz se nalazi na naslovnici septembarskog izdanja "Modern Luxury’s" magazina u kom je otkrila da nije sto odsto zadovoljna sa svojom figurom.

"Nemam savršeno telo. Uvek pronalazim delove na kojima bih mogla da radim, ali sam definitivno dostigla ono što sam oduvek želela. Osećam se udobno u svom telu i zadovoljna sam kako izgledam“, rekla je Šarliz.

"Nisam osoba koja je opterećena kalorijama i dozvoljavam sebi da uživam u hrani. Obožavam da jedem, ali ipak uvek pazim koje namirnice biram", nastavila je glumica.

Kondicija je, čini se neka vrsta tradicije u porodici lepe Šarliz.

"Mama i ja obožavamo da započnemo dan pešačenjem. Blizu moje kuće ima odlična staza za šetnju gde svakog jutra idem sa sinom Džeksonom i psima“, dodala je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: