"Kim i Bijonse su promenile pojam lepote ženskog tela"

Pevačica Demi Lovato smatra da je rijaliti zvezda Kim Kardašijan žena koja je uticala na to da opet počnu da se slave ženske obline.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

11:44

Default images

Demi Lovato smatra da je Kim Kardašijan naučila sve žene da vole svoje telo ma koje građe bilo i ma koliko raskošnih oblina bilo.

Dvadesetdvogodišnja Demi je s godinama dosta dobila na kilaži pa mnogo puta nije bila zadovoljna svojim izgledom kada je trebalo da se pojavi na nekom događaju.

Demi se prisetila da je jedini put kada je zaista bila mršava bio period kada je imala 16 godina. Ipak, sada se oseća mnogo zdravije i srećnije.

"Moje obline su sada mnogo privlačnije nego ono čemu sam težila nekada. Obline su super i osećam se sjajno.“
Beta/AP
Mlada pevačica je istakla kako su Kim Kardašijan i Bijonse zaslužne za promenu pojma lepote ženskog tela.

"Cenim žene kao što su Bijnse i Kim. One su zaslužne zašto današnje generacije imaju drugačiji pojam lepote. Možete da imate kakvo god mišljenje želite o sestrama Kardašijan, ali one su pomogle mnogim ženama da se dobro osećaju u svojoj koži“, rekla je Demi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: