Utorak, 03.12.2013.

18:50

Skali pozirala naga u humanitarne svrhe

Glumica Džilijan Anderson, poznatija kao Skali iz serije "Dosije X", slikala se naga za potrebe Blum i Fišlove kampanje, koja se bori protiv destruktivne ribolovačke prakse.

Izvor: Super žena

Default images

Četrdesetpetogodšnja Džilijan pozirala je u toplesu sa jeguljom oko vrata koja pada tačno preko njenih grudi.

Zvezda serije "Dosije X" je inače veoma aktivna na Tviteru posebno kada je zaštita morskih životinja u pitanju, gde je prati oko 80 000 zaljubljenika u ribolov.

"Neverovatne životinje koje žive u dubini okeana su sistematski uništavane velikim ribolovačkim mrežama koje hvataju i uništavaju sve što im se nađe na putu“, navodi se u peticiji koju Andersonova podržava – "Ipak, ovih dana Evropski parlament bi mogao da izglasa zakon po kojem bi se zaštitio severoistok Tihog okeana. Ukoliko se udružimo zajedno i potpišemo peticiju, bićemo u mogućnosti da spasemo neke od najlepših vrsta u okeanu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: