Ponedeljak, 08.04.2013.

16:31

Hale Beri: Trudnoća me je u ovim godinama iznenadila

Ova poznata holivudska glumica je nedavno izjavila kako ju je druga trudnoća u četrdesetšestoj godini veoma iznenadila.

Izvor: Super žena

Default images

"Osećam se fantastično, mada mi je ovo najveće životno iznenađenje", rekla je Hale u intervijuu za CNN.

Glumici i njenom vereniku Olivijeu Martinezu (47), poznatom francuskom glumcu, s kojim se zabavlja oko godinu dana ovo će biti prvo dete.

"Mislila sam da mi se trudnoća u ovim godinama nije mogla destiti, ali sem što sam se iznenadila, ova me je vest veoma obradovala", kaže Berijeva.

"Neki mediji su objavili da ću roditi dečaka, ali čak ni ja to nisam znala", dodaje glumica.

Hali Beri se inače dugo sporila sa svojim bivšim dečkom Gabrijelom Obrijem za starateljstvo, kako bi mogla sa svojom ćerkicom Nale da se preseli u Francusku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: