Lenard se vratio u San Antonio, još nema sastanka

Prva zvezda San Antonija Kavaj Lenard vratio se u Teksas iz Njujorka, gde je proveo šest nedelja na rehabilitaciji posle povrede prepona.

Izvor: LN

Sreda, 02.05.2018.

15:29

Lenard se vratio u San Antonio, još nema sastanka
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Već duže vreme se priča o potencijalnoj želji Lenarda da napusti Sparse, ali iz kluba to uglavnom demantuju.

Kavaj je odigrao samo devet mečeva ove sezone, zbog povrede prepone, a nije se vratio ni za plej-of, iako je bilo najavljeno da hoće.

Sparsi su izneli informaciju da je Kavaju dozvoljeno da igra od strane klupskih doktora, ali da on nije hteo, jer se bojao za svoje zdravlje.

"Ulje na vatru" dodao je Toni Parker koji je izjavio da je imao istu povredu kao Lenard, samo mnogo goru, i da se pre njega vratio na parket.

Sada se "Kandža" konačno vratio u San Antonio, i očekuje se početak razgovora sa čelnicima Sparsa, mada još ništa nije dogovoreno.

Da li će Lenard i čelnici "Mamuza" uspeti da nađu zajednički jezik, ili će on ipak uspeti da izdejstvuje trejd, ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: