Četvrtak, 14.12.2017.

13:54

Zenit sprema Zvezdu za CSKA

Fudbaleri Crvene zvezde će tokom januarskih priprema jedan od test mečeva igrati sa ruskim Zenitom.

Izvor: AK

Zenit sprema Zvezdu za CSKA
Foto: Getty images

To je zvanično potvrdio klub iz Sankt Peterburga, a meč je planiran za 7. februar u Turskoj.

Tako će Zvezda imati savršenu proveru uoči dvomeča sa drugim ruskim velikanom CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope. Pre ovog meča, Zvezda će igrati sa još jednim ruskim klubom, Amkarom 31. januara.

Rusi su proteklog vikenda završili svoj jesenji deo sezone u Premijer ligi, a Zenit je posle 20 kola na deobi druge pozicije sa braniocem titule Spartakom sa po 37 bodova, dva više od petoplasiranog CSKA, a osam iza lidera Lokomotive.

Tim iz Sankt Peterburga, za koji nastupa kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, je grupnu fazu LE završio na prvom mestu u Grupi L sa skorom od pet pobeda i jednim remijem u duelima sa Real Sosijedadom, Rosenborgom i Vardarom.

Zenit je krajem oktobra remizirao sa CSKA u Moskvi bez golova, što je bio treći uzastopni remi dva velika rivala, drugi bez golova u nizu u prestonici Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: