Torcidina igra – udari Mamića, pošalji ga u more

U ponedeljak se na splitskoj Rivi sprema velika fešta povodom predstavljanja nastavka projekta otkupa deonica Hajduka pod nazivom ‘Za sva vrimena!’.

Izvor: B92 Hrvatska
Podeli
EPA/ANTONIO BAT
EPA/ANTONIO BAT

Program će između ostalog biti popunjen milenijskim fotografisanjem, velikim koncertom Marijana Bana i Diktatora, dodelom nagrade za najboljeg igrača u izboru članova grupe “Naš Hajduk,” dolazak Marija Pašalića i ostalim iznenađenjima.

Svoj doprinos večerašnjem događaju, koji je počeo u 19 sati i 11 minuta, daće i grupa Torcida Split koja je putem službene Fejsbuk stranice pozvala svoje pripadnike da od 20 sati, za vreme trajanja predstavljanja akcije, svrate do luke, gđe će se odvijati kulturno-umetnički performans.

Detalji performansa nisu poznati, ali hrvatski mediji navode da će biti organizovana nagradna igra udaranja lutke Zdravka Mamića. Prema nezvaničnim informacijama, onaj ko bude najdalje udario “Mamića” i poslao ga u more, biće pobednik.

Torcida je ovim performansom podsetila na napad koji se nedavno dogodio, kada je jedan pripadnik te grupe fizički napao nekadašnjeg predsednika zagrebačkog Dinama i povredio ga.

Identifikovan je kao Domagoj Ivelić koji je uhapšen zbog povređivanja Mamića.

Sport

strana 1 od 3 idi na stranu