Kiril Lazarov iz Barselone prelazi u Nant

Rukometaš Barselone i kapiten reprezentacije Makedonije od naredne sezone će igrati za francuski klub Nant, preneli su danas makedonski mediji.

Izvor: SM

Subota, 18.02.2017.

15:45

Kiril Lazarov iz Barselone prelazi u Nant
Foto: Getty Images

Najbolji makedonski rukometaš, posle četiri godine u katalonskom klubu, potpisao je dvogidišnji ugovor sa Nantom, do juna 2019.

Trener Nanta Tjeri Anti nazvao je Lazarova "rukometnim Mesijem" ; i istakao da francuski klub njegovom dolaskom "ulazi u novu dimenziju".

Lazarov je za klupski sajt rekao da je zadovoljan jer prelazi u klub koji iz godine u godinu napreduje i da će noseći dres Nanta moći da igra u jednom od najboljih šampionata na svetu i u Ligi šampiona .

Jedan od najboljih svetskih rukometaša, Lazarov, koji igra na poziciji desnog beka, za reprezentaciju Makedonije postigao je više od 1.000 golova na zvanćnim utakmicama.

Na poslednjem Svetskom prvenstvu, u januaru ove godine, bio je najbolji strelac sa 50 golova, iako je makedonska reprezentacija stigla samo do osmine finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: