"Ivana postiže vredne rezultate"

Legendarna skakačica u dalj Galina Čistjakova pohvalila je rezultate koje poslednjih godina postiže Ivana Španović.

Izvor: JT

Četvrtak, 16.04.2015.

23:58

Default images
Beta/AP Photo/Martin Meissne

Čistjakova, višestruka osvajačica olimpijskih medalja i aktuelna svetska rekorderka, u četvrtak je doputovala u Beograd, gde će u subotu biti promoter 28. Beogradskog maratona.

„Lepo se osećam u Beogradu i drago mi je da sam ponovo ovde posle 2008. godine, kada sam prvi put srela srpsku šampionku Ivanu Španović“, rekla je Čistjakova.

Sada sam došla da podržim napore organizatora da ovogodišnji Beogradski maraton bude najuspešniji do sada, ali i da svojim prisustvom u ukažem na vrednost rezultata koje Ivana postiže u poslednje vreme. Nadam se da će tako i nastaviti na predstojećem Svetskom prvenstvu u Pekingu i Olimpijskim igrama u Riju“, dodala je Čistjakova po dolasku u Beograd.

Čistjakova biće prisutna na završnoj konferenciji za medije uoči 28. Beogradskog maratona, koja će u petak biti organizovana u Skupštini Grada.

Ona će u petak od 17.30 održati Javni čas atletike na stadionu „Rajko Mitić“, a učesnici će biti finalisti Dečjeg maratona i deca članovi atletske škole „Beograd“.

Beogradski maraton, 28. po redu, biće održan u subotu, a start je zakazan za 10 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: