Nastasić: Sve bilo u redu u Sitiju

Srpski fudbaler Matija Nastasić rekao je da nije imao problema sa menadžerom Mančester Sitija Manuelom Pelegrinijem.

Izvor: JT

Utorak, 13.01.2015.

15:52

Default images
Beta/AP Photo/Gene J. Puskar

Nastasić je takođe istakao da je Šalke najbolja opcija za njega u ovom trenutku pošto je dogovorena njegova pozajmica do kraja sezone u taj nemački klub, koji će imati opciju da otkupi ugovor reprezentativca Srbije od Sitija.

Srpski fudbaler je za Siti poslednju utakmicu odigrao još 10. avgusta 2014. godine protiv Arsenala.

Ne, sve je bilo u redu”, odgovor je Nastasića na pitanje “Skaj sporta” da li je bilo problema između njega i Pelegrinija, “Mislim da je prelazak u Šalke najbolja opcija za mene. Imao sam nekoliko opcija, ali sam zajedno s agentom i Sitijem odlučio da je Šalke najbolja. Sada sam na pozajmici, a na kraju sezone ćemo videti šta će se desiti”.

Nastasić je istakao da mu je prethodnih šest meseci bilo teško jer nije igrao.

Bilo mi je teško, za šest meseci nisam odigrao nijednu utakmicu. Želeo sam da odem, jer je za moju karijeru u ovom trenutku najbolje da igram što više”, rekao je Nastasić.

21-godišnji Nastasić je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, a pored Sitija u koji je došao 2012. godine, nastupao je još za Fiorentinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: