Kardif tuži zbog špijunaže

Fudbalski klub Kardif planira da tuži Kristal Palas, koji je na nedozvoljen način pokušao da sazna startnu postavu Velšana pred meč dva tima prošle sezone.

Izvor: JT

Sreda, 20.08.2014.

23:45

Default images

Kristal Palas je početkom ove nedelje kažnjen zbog kršenja pravila Premijer lige posle četvoromesečne istrage incidenta koji se desio u aprilu.

Kardif je tada podneo žalbu da su u Kristal Palasu znali tim koji će Ole Gunar Solšer izvesti na teren pre susreta u Velsu.

Palas je dobio taj meč rezultatom 3:0, a čelnici kluba su negirali optužbe. Međutim, Premijer liga je ustanovila da je Kristal Palas prekršio pravilo B16, u kojem stoji da “timovi treba da se jedni prema drugima ponašaju sa najvećim poštovanjem”.

Ipak, uprkos toj presudi, u redovima Kardifa smatraju da novčana kazna, o kojoj nisu objavljeni nikakvi detalji, nije dovoljna. Kako prenose engleski mediji, iz Kardifa su obavestili Kristal Palas da planiraju da podnesu tužbu zbog toga što je poraz u tom meču doneo veliku štetu klubu, koji je ispao iz Premijer lige na kraju sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: