Nedelja, 10.08.2014.

01:14

Venus: Sada se osećam bolje

Američka teniserka Venus Vilijams izjavila je posle pobede ned sestrom Serenom da je vredno radila i da je zaslužila uspeh.

Izvor: SO

Default images

“Nivo igre bio je prilično visok. Obe smo dobro servirale i riternirale, dobro smo se i kretale“, izjavila je starija Vilijamsova, koja će u Torontu igrati svoje 74. finale. “Mislim da je mnogo do fizičkog napretka, ali i do mentalnog. Naporno sam radila i, što je važnije, osećam se bolje“.

“Nadam se da mogu da zadržim kontrolu u svom životu – ako imam tu kontrolu, mogu da uživam na terenu, a onda mogu i da pobeđujem“, dodala je 34-godišnja Venus, koja će se za 46. trofej u karijeri boriti sa boljom iz meča Makarova – Radvanjska.

Serena je izjavila da nije oduševljena svojom igrom, ali je pohvalila sestru.

“Odlično je otvarala teren, sjajno se kreće i mislim da joj je servis konstantniji nego moj. Imala sam više asova, ali ona je bolje servirala. Igra odlično, to je lepo i uvek joj želim da igra najbolje što može. Srećna sam zbog nje“, kaže dve godine mlađa Serena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: