Srbiji i BiH 40.000 evra od FSCG

Fudbalski savez Crne Gore odlučio je da uplati 40.000 evra za pomoć ugroženom stanovništvu Srbije i Bosne i Hercegovine u katastrofalnim poplavama.

Izvor: JT

Sreda, 21.05.2014.

23:58

Default images

Vladajuće telo crnogorskog fudbala tako se priključilo brojnim savezima, klubovima i sportistima koji su pružili pomoć ugroženima.

Velike elementarne nepogode koje su zadesile Srbiju i Bosnu i Hercegovinnu, u kojima je ugrožen život i imovina velikog broja ljudi iz dve susedne države, obavezuje nas na solidarnost i medjusobnu pomoć. Fudbalski savez Crne Gore, kao društveno odgovorna institucija, uključio se u akciju pomoći žrtvama poplava. Pozivamo građane Crne Gore da se uključe u akciju pomoći ugroženim stanovnicima Srbije i Bosne i Hercegovine tako što će poslati praznu poruku na broj 14543 i na taj način donirati jedan evro”, stoji na sajtu Fudbalskog saveza Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: