Dante u Mančester Junajtedu?

Mančester Junajted je zainteresovan za usluge štopera Bajerna iz Minhena Dantea, prenose engleski mediji,

Izvor: NL

Utorak, 21.01.2014.

19:03

Default images

Dante je u Bajern stigao prošle sezone iz Borusije iz Mehengladbaha, plaćen je 4,7 miliona evra i bio je jedan od ključnih igrača u pohodu Bavaraca na trofej Lige šampiona.

Brazilski štoper trenutno pregovara sa Bajernom o potpisivanju novog ugovora. Brazilskim medijima je potvrdio da je zna da se Junajted interesuje za njega i da će se do kraja meseca znati gde će nastaviti karijeru.

Junajtedova odbrana ne blista ove sezone, a još nije sigurno da li će Vidić i Ferdinand potpisati nove ugovore, pa se to se čini kao logičan potez za Dejvida Mojsa.

Mančester Junajted od dolaska Mojsa na mesto menadžera ne beleži očekivane rezultate. Trenutno su tek sedmi na tabeli Premijer lige sa samo 37 bodova u 22 kola, 14 manje od vodećeg Arsenala.

Dante je u dosadašnjoj karijeri sakupio i deset nastupa za selekciju Brazila i postigao je dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: