LŠ: Valeta – Partizan (20.45)

Fudbaleri Partizana počinju u utorak sezonu 2012/2013, a prvi meč odigraće na Malti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Ponedeljak, 16.07.2012.

22:29

Default images

Srpski šampion gostovaće lokalnom šampionu Valeti, a utakmica će biti odigrana na stadionu Paola od 20.45 časova.

"Crno-beli" su apsolutni favoriti protiv šampiona Malte, što su istakli i u redovima Valete. Međutim, trener Partizana Vladimir Vermezović traži maksimalnu ozbiljnost, jer popravnog neće biti.

Ekspedicija Partizana je u ponedeljak stigla u Valetu gde je imala velikih problema po sletanju na aerodrom, da bi igrači predveče odradili trening na očajnom terenu gde će biti odigrana utakmica.

Vermezović je posle treninga istakao da su uslovi na stadionu Hibernijana biti isti za oba rivala, te da zna tim koji će početi meč.
partizan.rs
Mladi Lazar Marković je naglasio da saigrači i on neće potceniti protivnika, Stefan Babović očekuje pobedu i bržu igru Partizana, a očekuje se debi Mohameda Zabije.

Prva zvezda Valete Majkl Mifsud naglasio je da se njegov tim neće predati u ovom dvomeču.

Verovatni sastav Partizana (4-2-3-1): Stojković Volkov, Ostojić, Ivanov, Aksentijević S. Marković, Babović S. Ilić, Tomić, L. Marković Stefan Šćepović.

Utakmicu će da sudi Izraelac Lirijan Lijani koji je prošle sezone debitovao u takmičenjima UEFA. Prošle sezone sudio je četiri utakmice, a najzvučniji duel bio je okršaj Salcburga i PSŽ-a (2:0) u Ligi Evrope. Od naših timova pravdu je delio samo U21 reprezentaciju Srbije protiv Danske (0:0), u kvalifikacijama za EP.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Valete i Partizana igra se u utorak veče od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: