Zimonjić: Očekivano od Štepaneka

Teniser Srbije Nenad Zimonjić izjavio je u Pragu da nije iznanađen ružnim gestom Radeka Štepaneka posle meča sa Jankom Tipsarevićem.

Izvor: AG

Subota, 07.04.2012.

20:01

Default images

"Ja igram turnire veoma dugo i imao sam prilike sa njim da igram mnogo puta."

Zimonjić je ponovio da je posle pobede u pet setova, posle više od pet sati igre, Tipsarević prišao mreži da se pozdravi sa protivnikom, a da mu je Štepanek pokazao srednji prst i rekao "nešto veoma ružno".

"Štepanek je uradio nešto što je moglo da se očekuje od njega. Mislim da je on najmanje simpatičan momak od svih tenisera, naročito na terenu", rekao je Zimonjić.

Štepanek je negirao da se dogodio incident.

"Pozdravili smo se i ne želim da to više komentarišem, jer nam predstoji veoma važan dan. Potrebna nam je još jedna pobeda za treći poen u četvrtfinalu i to je jedino na šta treba da se fokusiramo", rekao je Štepanek.

Češka Dejvis kup reprezentacija povela je posle pobede u dublu sa 2:1, a u nedelju su na programu dva singl meča.

Pobednik će u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa igrati sa boljim i duela izmedju Argentine i Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: