Vengerov odgovor Evri

Tenzija raste pred derbi 17. kola Premijer lige između Mančester Junajteda i Arsenala, a menadžer 'tobdžija' Arsen Venger reagovao je na komentare Patrisa Evre.

Izvor: SO

Petak, 10.12.2010.

20:34

Default images

Levi bek 'crvenih đavola' izjavio je da je Arsenal izvanredan trening-centar,ali ne i kvalitetan klub.

"Lično, verujem da ako ste veliki igrač, onda uvek poštujete protivnika i to je ono što mi pokušavamo da uradimo. On (Evra) vam je dao 'vruću' stvar o kojoj ćete da pište pre meča, ali nas to ne zanima", rekao je Venger.

Upitan da li je Evra izjavom pokazao da ne poštuje Arsenal, francuski stručnjak je odgovorio:

"To ostavljam vama da procenite, ne želimo da se upuštamo u bespotrebne razgovore pre meča. Mi ćemo se koncentrisati na svoju igru i ignorisaćemo sve provokacije pre utakmice. Motivisani smo željom da pobedimo i kvalitetom fudbala koji hoćemo da prikažemo".

Arsenal je trenutno prvi na tabeli Premijer Lige sa bodom više, ali i utakmicom više od Junajteda. Branilac titule Čelsi trenutno je na trećoj poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: