Partizan uspešan u Ligi Srbije

Liga Srbije u drumskom biciklizmu završena je trkom u Aranđelovcu pošto je niški Železničar MBN obavestio da ne može da organizuje poslednju trku 24. oktobra.

Izvor: AY

Subota, 23.10.2010.

12:47

Default images

Kako piše u saopštenju „nije dobijeno odobrenje saobraćajne policije“. Trka je bila zakazana za 10. oktobar, ali je prvo odložena i na kraju i otkazana.

Po dve titule imaju Partizan (obe u eliti - pojedinačno Žolt Der i ekipno), Metalac (mlađi kadet Darko Devedžić i ekipno u konkurenciji kadeta) i Borac (kadet Stefan Stafanović i ekipno u kategoriji juniora).

Po jednu titulu imaju Spartak iz Subotice (mlađi kadeti –ekipno) i niški Železničar MBN (Marko Bogdanović, juniori).

U kategoriji elita, članovi jedinog srpskog profesionalnog tima „Partizan Srbija“ dominirali su i napunili postolje. U deset trka "crno-beli" biciklisti su pobedili čak osam puta: pobednik lige Žolt Der tri puta (završio sa 536 bodova), drugoplasirani Esad Hasanović je imao 321 bod i jednu pobedu a trećeplasirani Ivan Stević 291 poena (dve pobede) i po jednom su slavili Eugenij Sobal i Nikola Kozomara.

Po jedan trijumf imali su i Aleksandar Dukić (Železničar MBN) i Predrag Prokić (Radnički, Kragujevac). Četvrtoplasirani Marko Stanković iz Metalca sa 259 bodova je najbolje plasirani vozač do 23 godine. Na listi su 52 vozača sa bodovima.

Partizan je pobedio i u ekipnom plasmanu u eliti sa 770 bodova i sedam pobeda, drugi je Železničar MBN iz Niša sa 620 bodova i dve pobede, a treći kraljevački Metalac sa 500 bodova. Jednu ekipnu pobedu ove sezone imao je i apatinski As. U bodovanju ekipa bilo je devet klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: