Ivanovićeva ljuta na sebe

Ana Ivanović izjavila je posle pobede nad Olgom Govorcovom da ljuta na sebe jer je dozvolila protivnici da se vrati u meč.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 05.10.2010.

15:22

Default images

Ivanovićeva je savladala Beloruskinju u dva seta 6:0, 7:5 i plasirala se u drugo kolo turnira u Pekingu.

"Svakao sam srećna zbog toga što sam u trećem kolu, ali ne mogu da budem zadovoljna činjenicom da sam protivnici dozvolila da se vrati u meč", rekla je Ivanovićeva.

Nakon što je u prvom setu deklasirala Govorcovu, Ana je u drugom povela 1:0 i imala brejk šansu na servis Beloruskinje. Ne samo da je nije iskoristila, nego je izgubila četiri gema zaredom.

Govorceva je povela 4:1 i servirala i da je uspela da dobije taj gem sigurno bi zborila treći set, ali je tada Ivanović ponovo zaigrala na vrhunskom nivou i serijom od 6:1 otišla u treće kolo, gde je u četvrtak čeka Ruskinja Jelena Dementijeva.

"Zaista sam sreća što ću naredni meč igrati protiv vrhunske teniserke kakva je Dementijeva. Biće veoma teško protiv nje, ali osećam se dobro na terenu i pozitivno razmišljam", rekla je Ivanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: