Grčki mediji: Olimpijakos želi Mrđu

Najboljeg strelca srpske lige sada želi Olimpijakos, koji je u utorak imenovao Ernesta Valverdea za novog trenera. Španac odlučuje o Mrđi do subote...

Izvor: B92, sportnet.gr

Utorak, 10.08.2010.

13:52

Default images

Ernesto Valverde predstavljen je u utorak kao novi menadžer Olimpijakosa, a prema pisanju grčkih medija, ovaj Baskijac koji se vraća na mesto uspeha (osvojio titulu u prethodnom mandatu) ima svoju listu igrača koje bi rado video u Pireju, a na kojoj se nalazi i Dragan Mrđa.

Beogradski mediji preneli su u ponedeljak izjavu sportskog direktora Vojvodine Miodraga Pantelića, koji je rekao da će predlog „ da se napravi izuzetak u slučaju Mrđe“ biti aktiviran u slučaju da se u utorak ne postigne dogovor sa jednim grčkim klubom, čiji predstavnici dolaze u Novi Sad.

Prema pisanju „Sportnet-a“ Valverde će do subote odlučiti da li će angažovati Dragana Mrđu, koji bi došao u Pirej na preporuku Darka Kovačevića.

Pored prvog strelca srpske lige, Valverde želi u Olimpijakosu i Nekunama, Skoka i Sifakisa iz Arisa.

Pored Mrđe, grčki mediji prenose da je Olimpijakos zainteresovan za Žulia Baptistu koji ne želi da pređe u Galatasaraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: