Kome Blanka Vlašić šalje poljupce?

Hrvatski i francuski mediji danima pišu da između atletičarke Blanke Vlašić i rukometaša Nikole Karabatića postoji nešto više od prijateljstva.

Izvor: NK

Ponedeljak, 02.08.2010.

18:43

Default images

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Barseloni, Blanka je osvojila zlatnu medalju u skoku u vis i proslavila je slanjem poljubaca u pravcu Karabatića.

"Šta da vam kažem, sve ste videli", rekla je Vlašićeva.

Dvostruka svetska šampionka je u Kataloniji stigla do medalje koja joj je dugo izmicala.

"Dugo su me mučili unutrašnji demoni, sumnje, nesigurnost u sopstvene mogućnosti, a i priče da je pritisak blaži s vremenom potpuna su neistina, pritisak je ogroman, još i veći kad nisi svoj, kad vidiš koliko se patiš. Vagala sam jer sam mnogo više mogla da izgubim, ali na kraju sam odlučila 'Budi prava, idi, daj sve od sebe i ako treba izgubi, ali izgubi časno", rekla je hrvatska atletičarka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: