Juskovjaku čudni Mrđini golovi

Skaut poljskog Leha Andžej Juskovjak izjavio je za beogradski Sport da njegov klub neće angažovati Dragana Mrđu na osnovu učinka u meču sa Partizanom.

Izvor:

Četvrtak, 22.04.2010.

12:31

Default images

Centarfor Vojvodine postigao je dva gola u pobedi svog tima nad 'crno-belima' u polufinalu Lav kupa (3:1) ali je Juskovjak procenio da golovima nije doprinelo samo umeće strelca.

"Mrđa je dao dva gola, ali je to blago rečeno bio čudan meč. Bilo je očigledno da igrači Partizana igraju protiv svog trenera. Video sam da su Mrđu protivnički defanzivci namerno pustili da ostane slobodan i da da golove," rekao je Juskovjak a preneo Sport.

Juskovjak je u društvu prvog trenera Leha Jaceka Zjelinskog gledao Mrđu, a ovdašnji mediji i ranije su pominjali mogućnost da se napadač vojvodine preseli u Poljsku.

Posle utakmice polufinala Lav kupa Partizan - Vojvodina Goran Stevanović je otišao sa mesta trenera beogradskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: