Ronaldinjo: „Igraću na Mundijalu"

Fudbaler Milana i brazilske reprezentacije Ronaldinjo izjavio je da će se naći u dresu svog nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Izvor: JT

Utorak, 20.04.2010.

23:42

Default images

Ronaldinjo se ove sezone nijednom nije našao na spisku selektora Brazila Dunge, iako je trenutno najbolji asistent u Seriji A. „Reći ću vam tajnu: Ne mogu da zamislim Svetsko prvenstvo bez Ronaldinja na terenu“, rekao je neskromni Ronaldinjo.

To mi izgleda nemoguće, i pri samoj pomisli na to se osećam veoma loše. Onda sebi kažem da ću sigurno braniti boje svoje zemlje na sledećem Svetskom prvenstvu i da ću, zajedno sa saigračima, pobediti“, dodao je Ronaldinjo.

Milan trenutno zauzima treće mesto u borbi za Skudeto, iza Rome i Intera, a Ronaldinjo ističe da borba za titulu još uvek nije gotova.

Skudeto? Borba je završena kada ne budemo više imali matematičke šanse da ga osvojimo. Verujem da možemo da osvojimo titulu, svaka utakmica će biti velika bitka i ja sam spreman“, naglasio je brazilski internacionalac.

Brazil će se na Svetskom prvenstvu naći u grupi G sa selekcijama Koreje, Obale slonovače i Portugala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: