Manćini želi Runija za megdan

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je da želi da se Vejn Runi nađe u timu Junajteda u gradskom derbiju u subotu.

Izvor: JT

Sreda, 14.04.2010.

14:15

Default images

Manćini je takvu želju izrazio da Junajted u takvom slučaju ne bi imao izgovore ako doživi poraz od gradskog rivala. Runi je ove sezone jedan od najvažnijih igrača Junajteda i postigao je 34 gola u svim takmičenjima, ali u poslednjih nekoliko nedelja ima problema sa povredom članka, a njegovo odsustvo je primetno u igri još uvek aktuelnog šampiona Engleske.

Junajtedu je Runijev povratak preko potreban pošto Čelsi ima četiri boda prednosti u odnosu na tim Aleksa Fergusona četiri kola pre kraja šampionata.

Siti je već pobedio Junajted sa Runijem u timu na svom terenu u Karling kupu, a Manćini ne vidi zašto njegov tim ne bi mogao to da ponovi i u subotu.

Mislim da bi bilo bolje da se Runi nađe na terenu u subotu. On je fantastičan igrač i ovo je neverovatna sezona zbog njega. Mislim da je najbolje za oba tima da budu kompletni i da onaj koji pobedi na kraju može iskreno da kaže da je najbolji tim pobedio, a nema razloga da to ne budemo mi”, istakao je Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: