B92:FMP "proba" Vudvorda i Videnova

Na pripremama FMP-a na Zlatiboru nalaze se i dva stranca, Amerikanac Vudvord i bivši igrač Zvezde, Filip Videnov, nezvanično saznaje B92.

Izvor: IV

Sreda, 31.03.2010.

12:03

Default images

Iako bi njihov dolazak, posebno Videnova predstavljao veliko pojačanje za tim iz Železnika, odluka o njihovom angažovanju još uvek nije doneta, već bi epilog trebalo da bude poznat u narednih 7 dana.

Iskusni Vudvord ima 34 godine i dolazi iz libanskog Mutaheda, ali je tokom karijere nastupao i za Monetpaski Sijenu, Split,Teramo...

Igra na poziciji plejmejkera, visok je 191 cm. U mnogo boljem i svežijem sećanju ljubiteljima košarke u Srbije, ostao je Filip Videnov.

Još jedan iskusan igrač koji je do pre nekoliko nedelja nastupao za Crvenu zvezdu.Iskusni 30-godišnji Bugarin je došao u Zvezdu pred početak ove sezone. U NLB ligi beležio je 13,8 poena, 3,2 skoka i 2,5 asistencije po meču dok je u Evrokupu imao prosečan skor od 8,9 poena, 2,7 skokova i 1,7 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: