Rodik umalo napravio Vejda 'konjem'

U popularnoj igri ’H-O-R-S-E’ Dvejn Vejd jedva je, sa 5:4, pobedio Endija Rodika u okviru zabavnog programa na turniru u Majamiju.

Izvor: Saša Ozmo

Nedelja, 28.03.2010.

23:44

Default images

U igri ’Horse’ jedan takmičar postigne koš na određeni način, a drugi je dužan to da ponovi jer će u suprotnom ’dobiti’ slovo. Zatim drugi igrač postavlja zadatak rivalu, a izgubio je takmičar koji prvi postane ’konj’ (’horse’ na engleskom). Rodik je namučio Vejda, plejmejkera Majami Hita, ali prethodno su se dogovorili da nisu dozvoljena zakucavanja.



Pre košarkaške igre Vejd i Rodik igrali su tenis, a prisutni su zaključili da je Rodik bio mnogo bolji u košarci nego Vejd u tenisu.

„Uh, znao sam da će biti teško. Servis je bio strašan, nisam mogao da vidim lopticu dok mi nije došla ispred lica. Bilo je zabavno. On je odličan igrač i sada mogu da kažem da sam igrao protiv jednog od najboljih tenisera sveta“, izjavio je Vejd.

Rodik je poveo sa 3-1, tj. imao je samo ’H’ u trenutku kada je Vejd već imao ’HOR’, ali je iskoristio pomoć, pošto je Dag Sprin, deo Rodikovog štaba, šutirao trojku umesto njega.

„Počeo je fenomenalno, pogodio je dosta šuteva. Bio sam iznenađen, ima dobar šut, to sam mu i rekao“, dodao je Vejd.

I Rodik je uzvratio lepim rečima košarkašu Majamija.

„Dvejn Vejd je jedan od mojih omiljenih sportista. Veliki sam navijač Majami Hita i zato sam jedva čekao da dobijem priliku da izađemo na teren. Bilo je veoma zabavno“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: